Jutro [pi±tek] jadê do Polski, wrócê w poniedzia³ek lub wtorek. Id¿cie na wojne i bawcie siê dobrze
Zbanowany
mnie nie bêdzie do ¶rody mo¿e do wtorku poniewa¿ na swoim kompie nie mam neta bo mi w burze siad³ router. powodzonka
Zbanowany
no nic nieobecnosc sie przeciagnie bo czekam na kuriera z dostawa bo narazie tylko u brata na kompie jest net moze jutro albo pojutrze odezwe sie trzymajcie sie.
PS. Je¿eli kto¶ mia³ upka podczas mojej nieobecno¶ci gratki :
A ja zaczelem prace wiec zadko teraz bede gral ale bede sie staral jak moge
Zbanowany
a mi sie wakacje zaczely wiec tez bede coraz rzadziej
najczesciej wieczorami
Zbanowany
ok ja juz mam internet i ruszam po lvl up
Zbanowany
no to go go go xD
gadu³a.
Witam. Mnie nie bêdzie w dniach od 17.07.2008 do prawdopodobnie 30.07.2008 - wyjazd, kierunek W³ochy. Ale to jeszcze trochê czasu, mowie na zapas:P
Zbanowany
goraca Italia ^^
gadu³a.
Mam nadzieje, ze bedzie gor±ca nie no z jeden dzien mo¿e padaæ jak dla mnie, ogolnie bedzie spoko mysle, dacie rade beze mnie . Wroce i.... lvlowanie . Ale wiecie, przez czas nieobecnosci kazdy ma po upie miec hehe;p te lvle 40- to po 5 niech bedzie a 40+ po 3;p 45+ po 2 i 50+ po 1 czy to nie dobre rozwiazanie?
26 lipca wyje¿d¿am do Szwecji na miesi±c, b±d¼cie grzeczni, nie mêczcie Asemki, bawcie siê dobrze.
Pasy do Zeru ma jedna taka Ma³a S³odka Pani , wiêc czasem mogê byæ online ale to na pewno nie ja... Du¿o dropów, ma³o dedów, Have Fun!
Zbanowany
ja jade do Polski 12/07 i bede tam najprawdopodobniej do 25/07 a jak nie 25 to do konca miesiaca
to samo sie tyczy lllllSouLlllll i llImTheMenllPL zycze duzo dropow i malo dedow i zero kserow milej zabawy
gadu³a.
To jutro mnie ju¿ nie ma, 3majcie siê !!! A co do terminu który poda³em (28) to pewny nie jestem niestety. Na razie nic nie wiem;/ wiec jak bede to bede, lol . Wiem ze kazdemu bedzie smutno:D hehe:P Jeszcze raz 3majcie sie, papa:) i do zobaczenia.
cielak.
Sorki ale ja nie mam teraz nastroju do grania wiec czasami moze mnie nie byc ale bede sie staral grac ile tylko bede mogl.