W niedziele okolo godziny 4.00 rano wyjezdzam w bieszczady, zeby troszke sie zrelaksowac wiec laczy sie to z moja nieobecnoscia...Nie bedzie mnie przez okolo tydzien prosze liderke o wyrozumialosc:) pozdrawiam
Zbanowany
i tak twoj urlop w kalu jest krotszy od mojego xD
a liderke o wyrozumialosc to tylko na kolanach ;]
Zbanowany
Nie bedzie mnie od 15 sierpnia na okolo tydzien wiec prosze wladze o wyrozumialosc
gaduła.
Nie będzie mnie w dniach: 19-21. Pozdrawiam serdecznie bawcie się dobrze przez te 3 dni bezemnie
Zbanowany
a ja bede caly czas a co ! ;] ktos musi
Zbanowany
bo tak uzalezniony jestes hihi ^^
Zbanowany
nie mam mnie na max 2 tygodnie
W dniach 23-29 bede w Kalu sporadycznie Mam gosci i musze im zapewniac troche inne rozrywki xD bede natomiast na gg
gaduła.
Wybaczcie, ale KalOnline - trochę mi się znudził (CO NIE MOWIĘ ZE NIE BEDE GRAL) piszętutaj, ponieważ nie będę MIAŁ czasu na grę, szkoła itd. - 2 rok liceum muszę wziąć się za naukę do matury, więc będę o wiele rzadziej niż byłem, a że mi się LEKKO znudził akurat w tym momencie, to mnie akurat cieszy:). 3majcie się, weźcie na uwagę to co napisałem o mojej maturze, gdy będziecie chcieli mnie wyrzucić z gildii, chociaż myślę, iż taka sytuacja nie zaistnieje, ponieważ będziecie widzieć nick "BodyGuard91" logged to game . Pozdraiwam:D
Zbanowany
w kalu bede dopiero w sobote 20.09.2008
Zbanowany
ja próbuje grac ale nie wychodzi ledwie osiądę na kompa i matka mnie wygania mogę grac pod czas jej nie obecności
No i teraz moja kolej bede rzadko poniewaz padla mi karta graficzna i do puki nie kupie nowej bede mogl odpalac kala tylko u panny ;/ ale chyba zakupie nowego kompa to nie bede mial juz takich problemow
Zbanowany
ja bede grał tylko w weekendy juz ostatecznie
Gość
Ja gram kiedy mam wolną chwilę. Pomiędzy pracą, studiami, panną, a próbami zespołu. Jeśli akurat nie umówie się na spotkanie ze znajomymi, nie siedzę w pubie ani nie ma koncertu, który by mnie interesował to gram. Przerwa jak u większości nastąpi w okresie sesjii pewnie ;]
Zbanowany
uuuuuuuuuuudaje się na spoczynek na 3 dni od guild bo mam stresa