ZERUEL - występuje jako Zeruchel ("ramię Boże") anioł "ustanowiony nad siłą". Pomagał prawym wojownikom w walce z niewiernymi, podtrzymując ich ręce w czasie walki. Wydaje się być jednym z potężniejszych aniołów.
Zbanowany
Light po Polsku światło, pomysł był taki zrobić sobie maga z full magia Light
Zbanowany
Dosyc dlugo gralem w MU (Prywatne Serwery) I jak sie tam zrobile questa to sie zmieniala nazwa postaci,
mag sie zmienial na Soul Master (Pan/Wladca Duszy[y]) nazwa mi sie spodobal i bec jestem SoulMasterrr ;p
Zbanowany
LIFEMEN mialem byc healerem. Nie udalo sie powalilem cos ze skilami^^
hihi.
irresolute - z ang. 'niezdecydowany/a', wzięło się jakiś czas temu po otworzeniu słownika polsko-angielskiego na byle jakiej stronie ^^ i tak się jakoś przyjęło, zresztą, ta cecha chyba do mnie pasuje. ;d.
Gość
Po pierwsze irr dostajesz ode mnie punkta za avatar, charakter i w ramach rangi dobrego healera (spisujesz się choć czasem przysypiasz lub nieogarniasz;) ). I nie chcę więcej słyszeć, że ja mam coś do Ciebie <3
To tak w ramach offtopic.
A odnośnie tematu:
Mój nick? Pewnie się już wszyscy zdążyli domyśleć. Raczej mało skąplikowane pochodzenie nicka. Sarkazm i już
Ostatnio edytowany przez venompire (2008-09-24 06:07:36)
PijMleko? Nick mówi sam za siebie. Nie trzeba tłumaczyć? Mogło by się tak wydawać.
Posłuchacie i skumacie:
http://pl.youtube.com/watch?v=myd8H-uhvZ8
Ale i tak Piwo bardziej lubię!
Zbanowany
T3rminatorPL tak jakos wyszlo no terminator i juz tylko w troche innej formie
KadiPL to jest od mojego nazwiska,lub dla wtajemniczonych od mojego brata ktory obecnie siedzi w Islandii i sklaa dlugopisy za 2,5 euro dniowka^^ xD Joke
Zbanowany
FistOfZenPL ---> hehe z MTV z programu piesc mistrza zena wiem ze pojeb**e ale mnie sie podobuje ;p
gaduła.
Miałem dużo nicków:
Santino ( z Ojca Chrzestnego - każdy mnie rozpoznawał)
Kosmo
Mattek
i wiele wiele innych, tu postanowiłem wziąć BodyGuard - po pierwsze praca która mnie ekscytuje ( duzo sie dzieje, bojki itd.), po drugie naogladałem się Body Guarda z Kevinem Costnerem:p I jakos tak wyszło.
Astaroth (Ashtaroth, Astarot, Asteroth), to jeden z głównych książąt piekła, upadły anioł należący do pierwszego kręgu zwanego Serafy (Serafini). Jego asystentami są demony: Amon, Pruslas, Barbatos i Rashaverak. W średniowiecznej sztuce jest przedstawiany jako nagi mężczyzna z podwójnymi smoczymi skrzydłami (ręce i stopy), z koroną na głowie, trzymający węża w jednej ręce i dosiadający wilka lub psa. Astaroth jest demonem uwodzenia, lenistwa, próżności. Modlitwa do św. Bartłomieja ma chronić przed wpływami tego złego ducha. W średniowieczu wierzono, że Astaroth pomaga uczącym się matematyki oraz rękodzieła i że może sprawić, iż ktoś stanie się niewidzialny lub znajdzie skarb albo będzie potrafił odpowiedzieć na każde pytanie. Jego biblijnym pierwowzorem była fenicka bogini (Ashtart/Astarte) pożądania, zmysłowości i wojny, odpowiednik babilońskiej Isztar.
gaduła.
BodyGuard - proste z filmu "BodyGuard" oraz po wojsku zawodowym chciałbym zostać ochroniarzem prywatnym jakiejś ważnej osobistości.